Alocasia Gaat Hangen

Als ze te weinig water krijgen gaan ze dus slap hangen en kan de plant zelfs knakken. Wanneer de plant nieuwe bladeren vormt kan het zijn dat een ouder blad gaat hangen.


Alocasia Calidora Olifantsoor La Palmeraie

Wat is er mis met mijn Alocasia.

Alocasia gaat hangen. Alocasia Zebrina als eyecatcher in huis. Dan krijgt jouw Alocasia Black Velvet waarschijnlijk te veel direct licht. Er is net een nieuw blad uitgekomen super fijn.

Een Alocasia moet je regelmatig voldoende handwarm water geven. De Alocasia is bovendien een plant die het vrijwel overal in. Draai de plant geregeld.

Plant staat in een grote terracotta pot met drainage. Dit is een probleem wat je snel ziet bij deze planten bijvoorbeeld ook bij het zusje de Alocasia Cucullata. De Alocasia Zebrina is een beauty van een kamerplant maar ook een regelrechte diva.

Steek je vinger af en toe eens in de grond en geef water wanneer de aarde droog voelt. Ja het is me er eentje die. Geef planten als de Alocasia gewoon af en toe een beetje water.

De plant slaat namelijk het water op in hun wortels en stengels. Ik heb een Alocasia Gageana die slap hangt. The Alocasia the plant that loves lots of sunlight If the plant is hanging weak then it has too little moisture in its stalks.

S morgens lijken ze iets rechter op te staan maar niet veel. Plant krijgt wekelijks vloeibare plantvoeding. Normaalgesproken ben ik voorzichtig en vermijd ik planten die moeilijk zijn maar dit was een zogenaamde baby plant en die was niet zo duur dus als die dood gaat dacht ik is het niet zo heel erg maar natuurlijk wil ik het proberen zo.

Zet de plant op een zonnige plek maar niet in de volle zon om bladverbranding te voorkomen. De zebra plant gaat slap hangen wanneer er te weinig water in de cellen aanwezig is. Daarom houden Alocasias ervan als de grond constant licht vochtig is.

Draai de plant met enige regelmaat. Bij te veel water gaat de Alocasia zebrina meer vocht afgeven via haar bladeren. Als ik fotos plaats van mijn Alocasias krijg ik vaak vragen over de verzorging.

De Alocasia Zebrina houdt van veel licht en warme. Ze hebben het niet graag koud en houden van regelmatig een scheutje water. De Alocasia Zebrina houdt van veel licht en warme.

Vandaag wil ik je vertellen hoe je een Alocasia kunt stekken. Geef niet te grote hoeveelheden water per keer. Ze is vrij gevoelig voor licht- en temperatuurschommelingen dus ze wilt alleen de ALLER beste spot in je huis.

Blad gaat hangen Na het aanmaken van een nieuw blad gaat een ouder blad uiteindelijk afsteven. Laat de plant nooit helemaal uitdrogen ook niet in de winter wanneer de Alocasia minder water nodig heeft. Om Alocasia te vermeerderen kan je een stukje van de wortelstok met blad afsnijden.

Knip het oude blad dan gerust weg. Deze kun je het beste enkele centimeters boven de grond afknippen om te voorkomen dat de plant hier energie in blijft steken. Het is belangrijk dat de Alocasia Portadora genoeg water krijgt omdat de bladeren bij te weinig water gaan hangen.

Knip het oude blad dan gerust weg. Zo verzorg je de kamerplant Alocasia. Nu is er 1 blad die gaat hangen en geel word maar word gevolgd door 2 andere bladeren.

Ik ben benieuwd of het mij gaat lukken. Je moet haar op haar wenken bedienen want met minder neemt ze geen genoegen en dat zal ze je laten merken ook. Plant krijgt 1-2 x per week flinke scheut water.

Alocasia water geven. Het zijn ongeveer in totaal 6-7 bladeren en 2 daarvan hangen altijd veel te slap. Wanneer de Alocasia zebrina te veel of juist te weinig water heeft gekregen zullen de stengels en bladeren slap gaan hangen.

De Alocasia Zebrina houdt van veel licht en warme. Alocasia net aangeschaft meteen hangen Ik heb mijn aller eerste Alocasia een Black Velvet online besteld. De Alocasia Polly is een kleiner blijvende Alocasia soort.

Gaat de plant slap hangen dan heeft hij te weinig vocht in zijn stengels. Worden ze geel en gaan ze slap hangen. In een beetje vochtige aarde groeit de olifantsoor het mooist.

De zwarte bladeren zijn prachtig en dat wil je natuurlijk graag zo houden. Diegene met de grote gekartelde bladeren. Alocasia Zebrina met pot Met zijn gestreepte stelen en scherpe lijnen in het blad is deze leuke Alocasia een opvallende verschijning.

Is ze ontevreden dan gaat ze meteen hangen. Zet de plant op een zonnige plek maar niet in de volle zon om bladverbranding te voorkomen. Controleer daarom regelmatig met een vinger in de grond of deze nog vochtig is.

Ook kunnen de bladeren gele of bruine randjes krijgen of er kunnen bruine plekken op het blad ontstaan. Op mijn blog vind je daarom al verschillende artikelen terug over deze planten. De Alocasia is geen hele snelle groeier en je zult merken dat ie pas in het voorjaar weer nieuwe bladeren gaat vormen.

Kortom de Alocasia Zebrina is een erg mooie plant maar de verzorging luistert best nauw. Het beste is dus om de grond van de Alocasia. Op het moment dat het blad van de olifantsoor gaat hangen kan de steel door het gewicht van het blad breken.

Deze plant houdt er dus van als de grond constant licht vochtig is. Bij 123planten verpakken wij deze plant zorgvuldig om scheuren in de bladeren tijdens transport zo veel mogelijk te voorkomen. Olifantsoren gaan slap hangen wanneer er te weinig water in de cellen aanwezig is.

In de stengels is veel water aanwezig wat je al snel merkt wanneer je een stengel doorsnijdt. De Alocasia Calidora is een kamerplant met grote bladeren als hij een zonnige standplaats heeft groeien er regelmatig nieuwe bladeren. Wanneer de plant nieuwe bladeren vormt kan het zijn dat een ouder blad gaat hangen.

Dat is begrijpelijk want een Alocasia is niet de makkelijkste plant. De Alocasia de plant die van veel zonlicht houdt. De plant gaat hangen en bladeren worden geel.

Zet de stek op een warme en vochtige plaats. Wij hebben ongeveer een week geleden aan Alocasia gekocht. Wanneer de plant nieuwe bladeren vormt kan het zijn dat een ouder blad gaat hangen.

Maar bij de juiste verzorging heb je wel een prachtige eyecatcher in je huis.


Alocasia Verzorging Voor Een Blije Plant Second Green


Alocasia Zebrina 100cm


5x Verzorgingstips Voor De Alocasia Zebrina One Hand In My Pocket


Alocasia Zebrina Met Elho Sierpot En Pokon


Alocasia Zebrina Met Elho Sierpot 24x100 Cm Freshplants


Zo Kun Je De Alocasia Zebrina Het Beste Verzorgen Linspiration


Zo Kun Je De Alocasia Zebrina Het Beste Verzorgen Linspiration


Alocasia Slappe Bladeren Groeninfo Com Tuinforum


Hoe Verzorg Je De Alocasia Zebrina Styled By Sabine


De Alocasia Olifantsoor Als Kamerplant Nieuwe Wonen


Alles Over De Verzorging Van De Alocasia Zebrina Beautylab Nl


Alocasia Stingray Olifantsoor Kopen Stekjesbrief Nl


Bestel Nu Olifantsoor Alocasia Zebrina Met Pot Yourplants Vers Van De Kweker


Alles Over De Verzorging Van De Alocasia Zebrina Beautylab Nl


Decorum Alocasia Zebrina 19x70 Cm Freshplants


Alocasia Olifantsoor Tips Voor Verzorging En Soorten Buitenleven


Hoe Verzorg Je De Alocasia Zebrina Styled By Sabine


De Olifantsoor Een Bijzondere Plant Die Aandacht Nodig Heeft Seasons


Alocasia Calidora Olifantsoor La Palmeraie


Alocasia Tips Voor De Verzorging Van Deze Tropische Superheld Gruun

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel